Om Scanteak Trädgårdsmöbler

God_teak_daarlig_teak

 

Scanteak har handlat kvalitets teak sedan 1996. Då hette företaget Anker Teak, där Anker är familjens efternamn. Det är samma familj som för närvarande importerar och marknadsför kvalitet trädgårdsmöbler i teakträ.

Många av våra nöjda kunder är oftast föreningar, företag och offentliga  institutioner som vill ha bra erbjudanden på teak trädgårdsmöbler av hög kvalitet - för lång livslängd och attraktivt utseende. Vi har också många kvalitetsmedvetna privatkunder som också vill köpa möbler i äkta teak.
Vår teak är kärnteak i klass B +, vilket är den bästa på marknaden. Vår teak kommer också från statskontrollerade teak plantager. Teak ugnstorkas och bearbetas. Det finns inga kemiska tillsatser inblandade utan bara bra utförande och mycket kärlek.
Teak av tvivelaktig kvalitet, som tyvärr förekommer på marknaden rekommenderas inte. Den har mycket kort livslängd och är därför inte bra för miljön och den blir snabbt ful.

Se exempel på bilden ovan. Det är skillnaden mellan bra och dålig teak. Båda stolarna ställdes på en terrass vid en stuga i skogen under 2008. Stolen till vänster är en Scanteak stol - stolen till höger en billig klass C stol. Det är ett tydligt exempel på varför du bör välja kvalitets teak!
Vi tror att användningen av våra möbler kommer skapa glädje och njutning. Därför kan du vara säker på att våra möbler görs med erfarenhet, medvetenhet och kärlek - det är din garanti för lång livslängd och stor tillfredsställelse - som det bör vara!

Scanteak.se strävar efter att förnya utbudet i butiken, vi förbättrar hela tiden design och ändrar detaljer för att öka kvalitet och
hållbarheten på våra trädgårdsmöbler. 2020 presenterade vi vår helt nya RIB serie som blev en succé därför utökar vi nu RIB serien med en ny RIB bänk med armstöd och en ny RIB stol med armstöd.

Vänligen kontakta oss med eventuella frågor du inte har fått något svar på här . Vi strävar efter att svara på alla förfrågningar inom 24 timmar .

SCANTEAK

Industrigatan 8
282 67 Vittsjö
Sverige
Telefon: 0451-751040
E-mail: info@scanteak.se
TOP